Sint-Norbertus Antwerpen
Meer dan een school

BYOD @ SNOR

Bring Your Own Device

Beste ouders 
Beste leerlingen 
 
Het Sint-Norbertusinstituut startte in schooljaar 2022-2023 met een laptopproject ‘Bring your own device’ voor de tweede graad. In schooljaar (2023-2024) breidden we dit project uit. Voor schooljaar 2024-2025 bouwen we het project verder uit. Hierbij verwachten we dat alle leerlingen van de tweede en derde graad secundair (3de t.e.m. 7de jaar) beschikken over een toestel met alle nodige software en licenties. Meer informatie over het hoe en waarom vindt u in de brochure. Hoe u uw laptop kan bestellen staat duidelijk vermeld vanaf pagina 4. U kan kiezen voor de huur of de aankoop van een toestel.  
 
In het document is een link naar de bestelpagina opgenomen. Let wel, u bestelt dit toestel niet via de school, maar rechtstreeks bij onze leverancier Signpost. Om ervoor te zorgen dat uw toestel tijdig (half september) geleverd wordt, bestelt u het best voor 15 juli van het huidige schooljaar. Levering gebeurt op school, u zal het toestel (wanneer u tijdig bestelt) kunnen afhalen op de tweede vrijdag van het volgende schooljaar. Meer informatie hieromtrent, zoals precieze datums, ontvangt u bij het begin van volgend schooljaar. 
 
Indien u nog vragen heeft, kan u steeds de school contacteren via het e-mailadres laptops@sint-norbertus.be. We proberen u zo spoedig mogelijk verder te helpen. Hou er wel rekening mee dat de school gesloten is tijdens de zomervakantie (zie kalender).  
 
Met vriendelijke groeten,
 
Het directieteam van Sint-Norbertus Antwerpen

BYOD Shop Signpost

Webshop van onze partner Signpost

voor schooljaar 2024 – 2025

uitsluitend voor Sint-Norbertus